Saturday, November 19, 2011

SeMua dah TaK ADa...

Sedey je rasa hati...aku ke Johor Jaya tapi befren aku lah kini ke Mutiara Rini..tak de lagi kawan baik aku kat sini...Walaupun kawan tu tu masih keje sama company dgn aku tapi aku le yg tak de tempat untuk berbual2 bercerita suka duka aku...:-(

Semlam 18/11/2011,aku punya AM lak last day..Cik Kiah..Thank Ciki Kiah cz bagi bunga tulip n vase..Harap kita akan terus menjadi kawan... Hilang lagi satu kawan....

2 comments:

Hitam Keris Emas said...

salam..singgah membaca kisah disini..
:D
harap sudi jenguk blog saya juga..
thanks..!

Amir renovation said...

Assalamualaikum tuan/puan. Sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy,memasang tile,plaster siling,wayaring,plumbing,waterproofing,buat porch,sambung rumah,buat pagar,vinyl floor dan wallpaper,landskap dan kolam hiasan,grill dan owning,dan keje civik lainnya.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,putrajaya,serdang,puchong,cheras,kl dan sekitarnya,bndr sri putra,nilai dan sepang.hubingi sy di no 0192945175 or wssp 01129110298. Tq